ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο εξειδικεύεται στη διενέργεια εξετάσεων για την διερεύνηση διαταραχών του ύπνου και της επιληψίας.

Οι εξετάσεις αυτές μπορούν να γίνουν τόσο στο χώρο του ιατρείου (βίντεο-ηλεκτροεγκεφαλογράφημα απλό ή μετά από στέρηση ύπνου ) όσο και στο σπίτι του εξεταζόμενου (βίντεο-πολυσωματικαταγραφική μελέτη ύπνου, 24ωρο ηλεκτροεγκεφαλογράφημα).

Η διενέργεια μιας εξέτασης και ιδιαίτερα της μελέτης ύπνου (βίντεο πολυσωματικαταγραφική μελέτη) στο σπίτι, πέρα από την εξυπηρέτηση της περίπτωσης που ο ασθενής δε μπορεί να μεταφερθεί εκτός του χώρου του, δίνει τη δυνατότητα καταγραφής του ύπνου του ασθενή σε πραγματικές καθημερινές συνθήκες, χωρίς την παρέμβαση της αλλαγής περιβάλλοντος στον ύπνο του ατόμου.

Η σύνδεση του ασθενή γίνετε γύρω στις 22:00 και η αποδέσμευσή του στις 7:00 από εξειδικευμένο τεχνικό.

Η 24ωρη ΗΕΓραφική καταγραφή γίνετε με την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων σε οποιοδήποτε χώρο (είτε στο ιατρείο είτε στο χώρο που επιλέγει ο ασθενής) και εν συνεχεία ο εξεταζόμενος φέρει το φορητό εξοπλισμό για 24 ώρες χωρίς να αλλάζει τις καθημερινές του συνήθειες.

Η αϋπνία αποτελεί μια από τις συχνότερες διαταραχές και όχι σπάνια από τις πιο δύσκολα αντιμετωπιζόμενες.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων δε χρειάζεται η διενέργεια μελέτης ύπνου ή εγκεφαλογραφήματος για τη διερεύνηση της αϋπνίας.

Συχνά όμως, ακόμη και στην περίπτωση που κριθεί απαραίτητη η φαρμακευτική αγωγή, θα χρειαστεί η συμβολή του συνεργάτη ψυχολόγου εξειδικευμένου στην αντιμετώπιση αϋπνίας για την επίτευξη μόνιμης θεραπείας.

 

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ           16:00 - 22:00

ΤΡΙΤΗ                ΚΛΕΙΣΤΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ           16:00 - 22:00

ΠΕΜΠΤΗ           16:00 - 22:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     ΚΛΕΙΣΤΑ

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Λαμψάκου 5. 2ος όροφος
    Αθήνα, 115 28

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  695 78 39 769

  215 53 03 427